Att överleva Swecon

Bloggen gick i fullständigt ide efter förra hösten. Jag har inte tagit tag i min novell-utmaning, har inte tagit del utav jerkor, inte påbörjat mer än två tre utkast och inte avslutat ett enda inlägg. Det har varit en tung och händelserik vinter och vår, på jobbet, privat, orkmässigt men också för att så mycket utav min fritid inte gått till att varken läsa elelr skriva utan till att planera och organisera.

Jag och Anna drog igång Kontur 2017-planerna efter Archipelacon i 2015, och de senaste månaderna har mängden uppgifter, Swecon-relaterade mail, detaljorienterat fixande varit oändligt.
Nu är det över, och jag lyckades överleva trots att jag prickade in att vara sjuk och allergisk varenda kongressdag och hela veckan efter. Det var stressigt och roligt och hektiskt och knäppt och så fantastiskt på nått vis? Tänka sig. Det blir nog ett ordentligt kongressinlägg om det, med bilder och rapport som sig bör, men det får bli efter jag vilat upp mig lite mer.
Tills dess, tack alla ni som kom, som hjälpte till, som deltog, som kom upp till mig efteråt och sa att ni var glada att ni kommit och att ni haft roligt. Tack, tack, tack!

This entry was posted in Kongresser and tagged , . Bookmark the permalink.