I Wanna Ruin Our Friendship

studio killersVeckans soundtrack har uteslutande varit Studio Killers. Deras självbetitlade album är helt fantastiskt, och det är som att hela kroppen har varit i konstant rörelse i flera dagar nu pga de. Trots att jag till och med varit illamående och sängliggande har fingrarna knappat i takt, fötterna har gungat och varje sväng i lägenheten har gjorts med danssteg.
Jag uppmärksammades på electro-pop trion förra året när min kompis Ted skickade mig Youtube-videon till deras första singel “Ode to the Bouncer“. Inte långt efter hittade jag “All Men Are Pigs”, men sedan har det liksom varit tyst på den fronten. Häromveckan var det just Ted som berättade att debutalbumet äntligen släppts digitalt, och jag dök ner i ett rus av beats och ren danslusta.

Av de 11 spår som är med är för närvarande “Eros and Apollo”, “Jenny” och “Friday Night Gurus” favoriterna. Jag har börjat oroa mig för att tröttna på albumet eftersom jag inte kan låta bli att fullständigt loopa sönder det. Dessa i-landsproblem…

This entry was posted in Musik and tagged , , . Bookmark the permalink.