Min stora feta prestationsångest.

Älskade, fina Nahal har vunnit pris och jag är så stolt att jag nästan spricker! Och med tanke på att hon dessutom är den fabulöst icke-tysta parten av den här bloggen så ger det mig ytterligare vatten på min åh-herregud-nu-har-hon-skrivit-så-smart-och-roligt-igen-och- jag-bara-läser-massa- underbara- böcker-utan-att-skriva-nåt-här kvarnen.

And on that note: någon som säger något bra åt mig. Neil Gaiman.

The most amazing man ever to draw breath. Sorry dad.

 

This entry was posted in Allmänt and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Min stora feta prestationsångest.

  1. Nahal says:

    Raring, tack! Och inte ska du ha prestationsångest, jag sitter och önskar att jag hann läsa alla böcker du läser! Men när du väl har tid och och är det ju bara roligt att du skriver, för man blir så nyfiken på högarna av berättelser du plöjer igenom.

    • Veronica says:

      Well att vara singel har sina fördelar, läsande och nattbad är två av dem. Ska bli bättre på att skriva om böckerna tänkte jag. Snart. Närsomhelst.

Comments are closed.