National Nothing Written Month

Jag gick in i november med förhoppningen att jag skulle skriva lite mer än vanligt. Kanske inte på NaNoWriMo-nivå, men ett par inlägg i veckan här och på andra bloggen åtminstone. Det har inte hänt.
Jag har dessutom kommit av mig i läsandet och efter massa läsning i oktober har det i princip varit dött på den fronten i två veckor nu. Känns jättetrist.
Jag tänkte försöka komma igång med lite barnböcker och noveller som jag har liggandes hemma, men det går lite segt. Har läst de två första seriealbumen i serien Rat Queens däremot, och kan verkligen rekommendera. Rolig, skruvad och våldsam fantasyserie med kvinnliga legosoldater i huvudrollerna.

Sen har jag ett antal recensionsexemplar som jag hoppas kunna läsa snart, om tid och ork tillåter. Bland annat några fina titlar från Modernista, som trillat in i höst. Har precis börjat på Meyers Cress, som är är tredje boken i Lunar Chronicles/ Månkrönikan. Tidigare böcker gavs först ut på svenska av Mix förlag, men ges numera ut på Modernista med ny design.
Sen har vi ju klassikern Främlingar på ett tåg, som jag varken läst eller sett som film fastän velat göra båda, och nya Miniatyrmakaren, som jag är riktigt nyfiken på. Nu gäller det bara att ta sig tiden.

collage-1447524538207[1]

This entry was posted in Litteratur and tagged , , . Bookmark the permalink.