Inför årsslutet

Det är inte det att jag och Veronica fallit av jordens yta, eller att hennes flöde av skrivande under november och mitt massiva kongressinlägg fick oss att känna oss så övermåttan nöjda med vår produktivitet att vi lägger det här med bloggandet på hyllan. Det är bara det att vi har massa annat som måste gå före nu.

Medan Veronica likt en annan superhjälte tar sig igenom sina många pass på bokhandeln nu innan jul, jonglerar jag mina deltidsjobb med mina alltid så krävande studier. För närvarande läser jag James Joyces Ulysses. Den är fantastiskt underlig och frustrerande. Rytmen i språket är så unikt och drar mig med, och ändå stannar jag upp då och då och inser att jag faktiskt just svepts med, utan att fatta vad som pågår. En tiondel in i boken och det känns mest som att karaktären Stephen bara går runt och är tjurig.

Så, även om det är synd att bloggen står still, är det bara att gilla läget fram till efter jul. Vi ska försöka få upp en post då och då, jag hoppas exempelvis på att kunna vara med i Tystnads juldrapatävling. Men som det ser ut nu hinner vi inte få ner mycket på pappret… eller skärmen. Vi hinner knappt prata med varandra. (Och när vi väl gör det tycks det bara handla om den absurt fabulösa Tom Hiddelston, visserligen till bådas stora nöje. Men mer om det en annan gång!)

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.