Mariehamn, vi är i dig!

Archipelacons andra dag har nått sitt slut, och om jag och V. orkar så ska vi palla oss iväg till Arkipelag för lite vin.

Dagen har varit lyckad, med både nya panelämnen för min del (LGBT in SF and fantasy), samt gamla favoritämnen (Diversity in YA och Torills fantastiska djur). Gårdagen var lugn, men vi lyckades i större sällskap komma iväg och se bläckblås- och slagverksorkestern Quinsonitus spela sin SF konsert (jag saknade nummer från sena BSG och Cloud Atlas, men är annars mycket nöjd).

Satt själv med i en programpunkt idag: Jag intervjuade Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg om Cirkelns väg från bok till film, samt frågade lite om deras kommande böcker i september. Det gick, som jag förstått det, bra, trots att jag var nervös. Sara och Mats är ju pros vid det här laget och både bibliotekspersonal och kongressarrangörer och frivilliga som var på plats var hjälpsamma med allt från teknik till förfriskningar. Det kändes bättre än jag hoppats; jag är tydligen en ljuv duva:

Screenshot_2015-06-26-10-04-22[1]

This entry was posted in Kongresser and tagged , , , . Bookmark the permalink.