Om fandom och nörderi

Igår lade Kulturkollo upp en intervju med mig och Anna, som båda är ordförande för nästa års Swecon. Det var jätteroligt att bli tillfrågade om vi ville snacka fandom, Kontur2017 och SFF, så tack till Ulrica Lejbro som intervjuade, och till Fia som sammanförde oss. Tycker alla ska läsa inlägget, samt Kulturkollo i övrigt, som är roligt och engagerat, med taggade skribenter och himla bra temaveckor.

kulturkollo-payoff

Vill man ta del utav något annat nördigt så vill jag informera om att Romancepodden har live-inspelning på Stadsbiblioteket i Stockholm på lördag 22/10 (imorgon). Gå och lyssna på dessa roliga, smarta kvinnor om allt som gör romancelitteratur, från passionen, till skotska hedar, te, adelsmän, skämskuddenivån, vad som är så bra och vad som kan vara rent pinsamt (och varför man gillar det just därför).

romance-tar-over-biblioteket-22722

I övrigt är det LunCon i helgen, 60 år efter att första SF-kongressen i Sverige hölls. Jag kommer inte vara där, men kommer istället rapportera från IceCon16 om någon vecka, bland glaciärer och vulkaner. Om inte i text, så kan ni förvänta er ett par fantastiska foton i alla fall.

FIAWOL!!

This entry was posted in Allmänt, Kongresser and tagged , , , . Bookmark the permalink.